Utbildningen 2012

Trots att sommaren i stort sett har regnat bort så har skolningen varit minst sagt hektisk, eleverna är ivriga att få flyga och vi har många ggr fått sick sacka mellan regnskurar och fått vänta i närheten av fältet tills regnet lämnat fältet.

Det här med att flyga gyro kan ha sina fördelar ibland, tex när det är stormbyar och de flesta människor söker skydd under marken, då skolar vi eller tar en liten nöjestripp.

En elev som flög i lite bumpiga förhållanden blev så exalterad över själva gyrot och vad man kan göra att han fick tuppskinn över hela kroppen, och det kom bara en massa ljud ur munnen när han försökte förklara sina känslor,, ibland lät det som "meeen jääävlar,,, det är ju helt ooootroooligt",,,, jag skrattade så tårarna rann.

Patrik kan väl känna sig träffad här :)

En hel del av eleverna har köpt egna gyrokoptrar, de flesta är begagnade maskiner, och det är kanonbra att den marknaden fungerar så att inte maskiner bara blir stående,, medan andra funderar på nya, och att köpa nya är ju väldigt gynnsamt nu med tanke på att euron är väldigt låg.

Har ni funderingar på att köpa något, så har jag en del begagnade att förmedla, eller så ordnar vi helt enkelt en ny.

Jag räknar med att skola elever tills det vädermässigt inte är flygbart längre,, eller att tomten står vid dörren,, ni är som vanligt välkomna att ringa mig om ni har funderingar.

// Anders

Kommentera gärna nyheten:

Senaste kommentarer

• Åsa E » Utbildning 2014:  ”Jag är beredd & önskar gärna info om kurslitteratur man kan börja köpa in. ”

• Anders » Utbildning 2014:  ”Haha, ja det är väl lugnt Stephan, bara du orkar så ska det nog fixa sig :)”

• Stephan » Utbildning 2014:  ”Denna säsong? Jodå, målet är ställt mycket tidigare än så... :) Typ nyss...”