Malungs ultraflygklubb upphör. Skolningen kommer snart igång.

En viktig och nödvändig förändring har skett, UL flygklubben har upphört och vi går över till Malungs flygklubb.

Motiveringen har mestadels bestått av att det är lättare att få EN klubb att överleva istället för TVÅ.

För er som är elever lär det inte spela någon roll alls, och till er som planerar att fortsätta utbildningen även i år gäller följande,, för att få utbilda sig inom flyget krävs att du är medlem i en flygklubb som är godkänd för flygutbildning,, vilket i detta fall blir Malungs flygklubb,, och det är alltså hög tid att förnya sitt medlemskap i flygklubben.

Skolning kräver att du är A - medlem och kostar för närvarande 1000 kr för 2013.

Pengarna sätter ni in snarast till Malungs flygklubb,, OBS.. Märk insättningen med "Gyroelev" samt ditt namn.

Plusgiro 71 00 34 - 0
Bankgiro 367-3639

För övrigt kommer våren med stormsteg, och jag rekommenderar er att samla ihop er själva och koncentrera er på kommande flygningar samt att läsa böckerna så att ni är uppdaterade, och detta är viktigt,, låt det inte gå för lång tid mellan flygningarna, det drabbar er i form av att ni glömt en hel del sedan sist och är ordentligt ringrostiga, det resulterar bara i högre kostnader och längre utbildningstid.

Den kommande semestern har jag tänkt vara lite mer ledig, (önsketänkande), så det kan hända att ni kan behöva ta ledigt från jobbet någon dag och börja skola en del innan/efter semestern.

OBS: Har ni giltiga elevtillstånd ?

Kommentera gärna nyheten:

Senaste kommentarer

• Åsa E » Utbildning 2014:  ”Jag är beredd & önskar gärna info om kurslitteratur man kan börja köpa in. ”

• Anders » Utbildning 2014:  ”Haha, ja det är väl lugnt Stephan, bara du orkar så ska det nog fixa sig :)”

• Stephan » Utbildning 2014:  ”Denna säsong? Jodå, målet är ställt mycket tidigare än så... :) Typ nyss...”