Patrik flyger EK

Här sitter Patrik Helsing, redo för sin första EK flygning.

Dagen började med mig i baksits, och jag gjorde det jag kunde för att få honom att vackla och visa lite osäkerhet under övningarna, men det visade sig omöjligt,, landningarna var i det närmaste överdrivet skrytsamma,, jag hade kunnat ha en toppfylld kopp te i näven utan att spilla en droppe.

EK släppet var det enda vettiga denna dag. 

Det hela utlöpte utan problem, och det genomfördes även en del mer avancerade övningar, så man får väl gratulera denna duktiga pilot.

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Åsa E » Utbildning 2014:  ”Jag är beredd & önskar gärna info om kurslitteratur man kan börja köpa in. ”

  • Anders » Utbildning 2014:  ”Haha, ja det är väl lugnt Stephan, bara du orkar så ska det nog fixa sig :)”

  • Stephan » Utbildning 2014:  ”Denna säsong? Jodå, målet är ställt mycket tidigare än så... :) Typ nyss...”

Senaste nyheterna