Utbildning 2014

Hej elever och intresserade, det börjar sakta men säkert bli längre dagar och förhoppningsvis lite mera sol och värme, själv börjar jag vakna ur vinterdvalan och gör maskinen redo för kommande flygövningar, spänner någon wire, smörjer och klappar på den :)
Ni elever kan börja förbereda er mentalt och läsa lite teori medan det fortfarande är lite lugnt på flygfronten, bra kanske att skriva något av proven när ni sedan är här för den praktiska biten, på så sätt går det snabbare att få cert.
Förbered även chefen på att ni faktiskt kommer att sticka iväg en stund med kort varsel :)
Ha gärna som mål att bli klara med utbildningen denna säsong, om inte så finns en risk att mycket glöms av och allt rinner ut i sanden, har hänt.
Jag kommer troligen att smygstarta någon gång i slutet av februari och en bit in i mars.
Hör av er när ni känner er redo att börja så stämmer vi av med vädergudarna.

Kommentera gärna nyheten:

• Åsa E • 2 april 2014 22:36:58
    Jag är beredd & önskar gärna info om kurslitteratur man kan börja köpa in.
  • Anders • 6 februari 2014 18:44:49
    Haha, ja det är väl lugnt Stephan, bara du orkar så ska det nog fixa sig :)
  • Stephan • 5 februari 2014 19:01:28
    Denna säsong? Jodå, målet är ställt mycket tidigare än så... :) Typ nyss...